Bádogos munkák

Ma már nagyon nagy a kínálat a piacon a szép és jó minőségű bádogos termékekből. Ezek szakszerűen beépítve megóvják a házat és még szépek is!

Mindent egy kézből

Ereszcsatornák

Anyagbeszerzés, gyártás, szerelés

Bosszantó ha kész az ácsmunka, tetőfedés, további szakemberek után rohangálni. Pl. bádogosért. Ha minket bíz meg a tető kivitelezésével, komplett szolgáltatást nyújtunk.

  • Sok éves tapasztalat
  • Precíz munkavégzés
  • Minőségi alapanyagok
  • Komplett szolgáltatás

Bízzon meg bennünket a háza betetőzésével és nem fog csalódni!

Amit kínálunk

Ereszcsatornázás

Sok jó minőségű, márkás eresz csatornát és kiegészítőket lehet ma már kapni. De mit sem ér ha szakszerűtlen a felszerelés. Jön a nagy eső és az egész ház falán folyik a víz. Kilukad a csatorna mert mindig megáll benne a víz… de még sorolhatnám a hibákat. Hogy mindezt elkerülje, bízzon meg szakembert a szereléssel. Bízzon meg bennünket!

Előkészítő ács munkák

Ezt már sokszor leírtuk, a jó tető, a minőségi alapanyagoknál és a precíz ácsmunkánál kezdődik!

Ez is fém tető

Lemez tetők készítése​

Ma már teljesen megszokott új vagy felújított tetők esetében a lemezzel való burkolás. Lehet gyors, olcsó, tartós és esztétikus is egy lemeztető. Cserepes lemez, hullámlemez, síklemez… Ha a megfelelőt választjuk és szakemberrel végeztetjük a munkát, nem csak profi, de szemet gyönyörködtető is lesz a végeredmény!

Oromszegély bádogozás

Hogy a szép párkánydeszkát és az épületet, tetőt, terasz fedést megóvjuk, elengedhetetlenül fontos a párkánydeszka beborítása. Ebben is otthon vagyunk.