Új tető

Mintegy megkoronázása egy szép háznak az ízléses, időtálló új tető. Mi elkészítjük ezt önnek!

Minden házhoz hozzáillő új tető

Akár egy új ház építésénél, akár felújításnál, sokféle megoldás létezik a tető profi kivitelezésére. Ma már kevés csak „cserepezni a házat”. Elengedhetetlenül fontos a jó ácsmunka! Ügyelni kell a tartósságra, hőszigetelésre, párazárásra, páraáteresztésre is. Más tető kell egy könnyű szerkezetes épületre, egy többemeletes házra, vagy egy garázsra, melléképületre. A már meglévő kész tervek alapján szakszerűen elvégezzük a munkákat, vagy segítünk a tervezgetésben is.

01.

Cserép tetők

Még ez is egy tág fogalom hiszen kerámia cserép, vagy beton cserép is lehet, és rengeteg gyártó több típusú termékéből választhatunk. Természetesen más más cseréphez, más előkészítő ácsmunkára van szükség. Mi otthon vagyunk ebben! bízza ránk, mi megoldjuk!

02.

Lemeztetők

Legtöbben csak „Lindab tető”-ként ismerik, a legismertebb gyártó márkaneve alapján. Előny hogy könnyű, gyorsan szerelhető, kevésbé meredek tetőkre is alkalmas, általában legalább 30 év garancia, nagy szín, forma választék. Létezik cserepeslemez, hullámlemez, síklemez is. Ügyes kivitelezés esetén csak a szakértő szem különbözteti meg a hagyományos cseréppel burkolt tetőtől.

03.

Bitumenes Zsindely

Inkább féltető, elő tetők, teraszok, kocsibeállók, melléképületek fedésére használják. Igényes ácsmunkával egy fából készült hajópadlóval és bitumenes zsindellyel borított terasz, vagy kiülő a ház, az udvar éke lehet!

Ez akár az öné is lehet

Nem csak másnak lehet szép tető a házán!
Kérjen ajánlatot, rendelje meg! Mi elkészítjük!

Mindegy hogy milyen tetőt választ. A minőségi anyagok mellett legalább ugyanannyira fontos a kivitelezés minősége. Szakembergárdánk és több éves tapasztalatunk garantálja a precíz, pontos munkavégzést, és a szemet gyönyörködtető végeredményt!

  • Minőségi alapanyagok
  • Komplett rendszerek használata
  • Több éves tapasztalat
  • Precíz, igényes munkavégzés
  • Korrekt árak