Tetőfelújítás

Sajnos az idő múlása nem csak rajtunk, hanem a háztetőkön is meglátszik. Ezért előbb, vagy utóbb szükség van a régi tetők felújítására, cseréjére.

Ahány tető, annyi féle felújítási mód, és más-más anyag… De ne törje a fejét a tetőn! Mi minden tetőn otthon vagyunk! Mindig a legjobb megoldást kínáljuk!

a tető Meg kell védje házát az időjárás viszontagságaitól …

…ezért nagyon nem mindegy hogy milyen állapotú! A legtöbb ház esetében elérkezik az idő amikor szükség lesz a tető felújítására. Bízza jó szakemberre! Más technika, más anyagok kellenek egy palatető, egy cserepes tető, egy bitumenes zsindely tető, vagy egy lemeztető felújításához. Mi mindegyikben otthon vagyunk! Sokszor több megoldás is létezik. Had adjunk tanácsot! Kérje ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat!

  • Szakképzett munkaerő
  • Több éves gyakorlat
  • Precíz munkavégzés
  • Versenyképes árak

Palatetők felújítása

Ez esetben sokszor bontás sem szükséges. Sokszor elég a régi tető újra beborítása. de természetesen modern mai technológiával és anyagokkal itt is új tetőt tudunk varázsolni!

Cseréptetők javítása

Ritkább esetben cserepek cseréjével, párkánydeszka felújításával,.. is megoldható a kisebb tetőfelújítás. Néha csak át kell rakni, vagy lecserélni a régi cserepeket. De néha bizony a lécezést, gerendák cseréjét, fóliázást, szigetelést is meg kell oldani. Segítünk a döntésben! És szakszerűen elvégezzük a munkákat!

zsindely vagy lemeztetők

Ilyen tetőknél néha tisztításra, javításra felülragasztásra, festésre vagy lemez cserére van szükség. Mindben tudunk segíteni!

Több év tapasztalat, számtalan referencia

Ne feledje! Időt, pénzt energiát spórolhat meg ha szakemberrel végezteti a szakmunkákat! Mindig jól jön egy jó ács! Állunk szíves rendelkezésére! Kérje ingyenes ajánlatunkat!Ismert márka & minőség

Teljes anyagbeszerzéssel tudjuk vállalni a felújítást, cserét. Ne feledje, az ismert márkanév garancia a jó késztermékre! A lehetőségek tárháza hatalmas. Önnel egyeztetve meg tudjuk találni a legjobb ár-érték arányú megoldásokat. Hívjon, segítünk!